In bezwaar gaan tegen een naheffingsaanslag
Heeft u geen of te weinig parkeergeld betaald en hiervoor een naheffingsaanslag ontvangen? Op deze pagina leest u hoe u in bezwaar kunt gaan. Het heeft niet altijd zin om een bezwaarschift in te dienen. Lees hier wanneer het maken van bezwaar wel of niet zin heeft.

Hoe dien ik een bezwaar in?

Tot zes weken na ontvangst van de naheffingsaanslag of het betaalverzoek kunt u hier een bezwaarschift indienen.

  • Controleer eerst of het een naheffingsaanslag is. Staat er ‘aankondiging van beschikking’ bovenaan uw bon of betaalverzoek dan gaat u voor een bezwaar naar de website van het CJIB.

  • Gebruikt u deze bezwaarwebsite voor het eerst? Vul dan uw e-mailadres in en maak een account aan. Als uw gegevens al wel bij ons bekend zijn, krijgt u hiervan een melding en kunt u inloggen en een nieuw wachtwoord opvragen.

  • Heeft u al een account dan kunt u direct inloggen en uw bezwaar indienen. Ook kunt u uw wachtwoord opnieuw opvragen als u deze vergeten bent.

Moet u de naheffingsaanslag betalen?

Ja! Ook als u in bezwaar gaat moet u de naheffingsaanslag binnen de daarvoor gestelde termijn betalen. Het indienen van bezwaar is geen uitstel van betaling. Wordt uw bezwaar toegekend? Dan ontvangt u uw geld terug.

Inloggen